Interieurarchitectuur.  Interieurinrichting.  Kantoorinrichting.  Winkelinrichting.
Totaalconcepten. Nieuwbouw. Renovatie. Werf Begeleiding. Meubelontwerp.
Project Management.  3D Visualisatie.   Kleuradvies.  Grafische Vormgeving. Brownfieldhome.html
Residentieelresidentieel.html
Commercieelcommercieel.html
Visualisatievisualisatie.html
Renovatierenovatie.html


Archidee, Hertog Jan II laan 7, B-3070 Kortenberg

Archidee

INTERIEURARCHITECTUUR

Onze architectuur wordt gekenmerkt door technisch inzicht met een extreem oog voor detail en esthetiek waarbij in ons streven naar de perfectie steeds de functionaliteit, het comfort, de duurzaamheid en het tijdloos karakter centraal  staat en we uitsluitend gebruikmaken van pure, eerlijke, warme natuurlijke materialen.

Residentiële en commerciële klanten worden bij ons begeleid van het ontwerp tot en met de realisatie van maatwerk en dit voor zowel tijdloos klassieke en minimalistische moderne interieurs. Ook begeleiden wij bouwheren in het traject bij hun eigen architect.

VISUALISATIE

Aan de hand van fotorealistisch 3D modellen kunnen we onze ideeën laten leven zodat ze voor onze klanten duidelijk worden en we ons ontwerp nog beter op onze klant zijn wensen kunnen afstemmen.

Deze visualisatie technieken passen we toe voor interieurs en buitenzichten: van meubel tot volledige woning, woonwijk, commerciële pand of industriële installatie.

RENOVATIE

Uiteraard kunnen we de renovatie van uw woning ook voor u coördineren en opvolgen.

TOTAALCONCEPTEN

Bent u eigenaar van een onroerend goed met potentieel waarvan de ontwikkeling wordt verhinderd? Of bent u niet voldoende vertrouwd met bestemmingswijzigingen en renovaties? Dan kunnen wij u in uw project begeleiden of eventueel optreden als koper of co-investeerder en instaan voor de financiering en de uitvoering van het project. U kan eigenaar blijven of delen in de meerwaarde bij realisatie.

+32 476 333 703

webdesign: darvvin